+31 (0)55 540 27 28 info@coatingcenter.nl Advies, levering en begeleiding van coatings voor vloeren en wanden.

Vloer Coaten

Vloer laten coaten door Dutch Coating Centre

Wilt u de vloer van uw bedrijfsruimte laten coaten? Dan bent u bij Dutch Coating Centre in Apeldoorn aan het juiste adres. We leveren hoge kwaliteit coating vloeren voor diverse toepassingen en bedrijfsruimtes. Een vloer laten coaten heeft veel voordelen. Het zorgt niet alleen voor een slijtvaste basis maar beschermt de vloer ook tegen invloeden van buitenaf.

Hierbij kunt u denken aan agressieve vloeistoffen die bijvoorbeeld gebruikt worden in laboratoriums, autogarages of andere mechanische bedrijfshallen. Een vloer laten coaten geeft de vloer van uw ruimte tevens een prachtige uitstraling en is daarbij makkelijk te reinigen en schoon te houden. Een vloercoating bestaat over het algemeen uit een kunststof vloerafwerking welke al dan niet kan worden verfraaid met diverse toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld de vloer van uw bedrijfshal laten coaten met een zogenaamde chipsvloer.

Bij deze techniek worden er kleine gekleurde vlokjes toegevoegd aan de vloer, zodat er een prachtig geheel ontstaat. Als u uw vloer wilt laten coaten door Dutch Coating Centre in Apeldoorn bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit vloer, maar kunt u ook nog eens rekenen op een geweldige service. Zo bent u bij ons niet alleen op het juiste adres als u uw vloer wilt laten coaten, maar ook als u op zoek bent naar een vakkundig advies over de vloer van uw bedrijfsruimte.

Een vloer laten coaten voor een bedrijfsruimte

Het coaten van een vloer heeft veel voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven de keuze maken voor een coatingvloer. Deze beschermende laag biedt niet alleen weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar zorgt er ook voor dat de vloer van mechanische of chemische oppervlakken een veel langere levensduur heeft.

Een vloer laten coaten heeft ook behoorlijk wat gezondheidsvoordelen. Zo zorgt u er met een coatingvloer niet alleen voor dat vloeren beter stofvrij zijn, maar doordat ze eenvoudig te reinigen zijn draagt dit ook bij aan een goede hygiƫne op de werkvloer. Een coatingvloer is daarmee geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunt u denken aan vloeren voor ziekenhuizen, fabriekshallen, garages en landbouwmechanisatiebedrijven.

Denkt u erover na om de vloer van uw winkelruimte of bedrijfshal te laten coaten? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Dutch Coating Centre in Apeldoorn. Uiteraard voorzien we u graag van een vakkundig advies.