+31 (0)55 540 27 28 info@coatingcenter.nl Advies, levering en begeleiding van coatings voor vloeren en wanden.

Troffelvloeren

Een troffelvloer is een drie componenten kunststof vloersysteem. Troffelvloeren bestaan uit hars, harder en vul (kleur)stoffen. Ze zijn te leveren in naturel en diverse gemengde kleuren. Troffelvloeren zijn mechanisch zeer sterk. En bijzonder slijtvast. Ook kunnen naadloos plinten worden toegepast hetgeen de hygiene, door het ontbreken van naden, verhoogd.

Ondergrond

Om een troffelvloer te laten hechten is een schone, droge ondergrond vereist. De ondergrond is mede bepalend voor het resultaat van de troffelvloer. Een goede beoordeling is dan ook gewenst. Dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Toepassing

Troffelvloeren worden toegepast in ruimten waar slijtvastheid en eenvoudig onderhoud belangrijk zijn. Ook de bestendigheid tegen hoge temperatuurwisselingen en vochtinwerking zijn belangrijke voordelen. Daarom worden troffelvloeren veel ingezet in melkstallen, productieruimten, accuruimten en in de chemische en vleesverwerkende industrie. In de utiliteitsbouw worden troffelvloeren toegepast daar waar een zekere esthetica naast hoge sterkte wordt vereist. Bijvoorbeeld bij dancings, winkels en recepties.


Foto’s

Bekijk hieronder een voorbeeld van een gallery.