+31 (0)55 540 27 28 info@coatingcenter.nl Advies, levering en begeleiding van coatings voor vloeren en wanden.

Troffelvloer Apeldoorn

Troffelvloer door Dutch Coating Centre in Apeldoorn

Wilt u uw bedrijfsruimte voorzien van een troffelvloer? Dan bent u bij Dutch Coating Centre in Apeldoorn aan het juiste adres. Een troffelvloer is de perfecte oplossing als u een slijtvaste en duurzame vloer zoekt voor uw bedrijfshal of winkel. Deze vloeren bestaan uit 3 componenten kunststof, en zijn daarmee bijzonder sterk.

Als u een troffelvloer wilt laten leggen door Dutch Coating Centre in Apeldoorn, heeft u tevens de keuze uit diverse gemengde kleuren. Zo kunt u de vloer van uw bedrijfsruimte altijd aanpassen aan de inrichting of de kleuren van uw bedrijf. Natuurlijk kunnen we ook naadloze plinten aanbrengen als u uw bedrijfsruimte wilt voorzien van een troffelvloer in Apeldoorn. Een troffelvloer is geschikt voor vele toepassingen.

Naast zijn slijtvaste en oersterke eigenschappen heeft een troffelvloer nog meer voordelen. Zo zijn deze vloeren bestand tegen temperatuurschommelingen en zijn ze bestand tegen vocht. Hiermee is een troffelvloer eenvoudig te reinigen en draagt deze bij aan een goede hygiëne op de werkvloer. Bent u op zoek naar een bedrijf voor het leggen van een troffelvloer in Apeldoorn? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Dutch Coating Centre.

Slijtvaste troffelvloer laten leggen in Apeldoorn

Natuurlijk bent u met een troffelvloer van Dutch Coating Centre in Apeldoorn altijd verzekerd van een professioneel en vakkundig resultaat, en kunt u rekenen op een perfecte service en prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u advies nodig omtrent het soort vloer voor uw bedrijfsruimte? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Door onze ruime ervaring en expertise kunnen we u altijd voorzien van een waardevol advies over troffelvloeren, gietvloeren en coatingvloeren. Een troffelvloer is geschikt voor veel ruimten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de werkvloer in de chemische industrie, maar ook in bedrijfsruimten waar hygiëne belangrijk is, is een troffelvloer van Dutch Coating Centre in Apeldoorn een prima keuze.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld melkstallen of vleesverwerkingsbedrijven. Troffelvloeren zijn niet alleen slijtvast en duurzaam, maar zijn tegelijkertijd ook eenvoudig te reinigen en bestand tegen hoge temperatuur verschillen. Wilt u weten of een troffelvloer geschikt is voor uw winkel of bedrijfshal? Wilt u meer informatie over de voordelen van een troffelvloer van Dutch Coating Centre in Apeldoorn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden en kunnen we u voorzien van een vakkundig en professioneel advies omtrent de vloer in uw bedrijfsruimte.