+31 (0)55 540 27 28 info@coatingcenter.nl Advies, levering en begeleiding van coatings voor vloeren en wanden.

Coating Vloer

Coating vloer laten leggen door Dutch Coating Centre in Apeldoorn

Heeft u interesse in het laten leggen van een coating vloer? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Dutch Coating Centre in Apeldoorn. Wij zijn dé specialist in coatingvloeren voor bedrijfsruimten, garages, winkelpanden en andere werkgelegenheden. Een coating vloer laten leggen geeft u veel voordelen.

Op deze manier beschermt u uw vloer niet alleen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, maar kunt ook rekenen op een slijtvast en duurzaam resultaat. Een coatingvloer is niet gevoelig voor bijvoorbeeld bijtende of chemische vloeistoffen. Juist daarom is een vloercoating een veel toegepaste methode in bijvoorbeeld fabriekshallen, voedselverwerking industrie en de agrarische sector. Het grote voordeel van een coatingvloer is dan ook dat deze stofvrij zijn en de bestaande vloer beschermen tegen schadelijke vloeistoffen.

Natuurlijk draagt een coating vloer van Dutch Coating Centre in Apeldoorn ook bij aan het handhaven van een goede hygiëne. Doordat deze vloeren stofvrij zijn en eenvoudig zijn schoon te houden, zorgt dat voor een schone en hygiënische werkruimte. Zeker in bedrijfshallen waar voedsel wordt verwerkt is een coating vloer een perfecte oplossing.

Coating vloer voor uw bedrijfsruimte

Een vloercoating wordt ook wel een kunststof afwerking genoemd die de bestaande vloer beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook beschermt een coating de ondervloer tegen slijtage. Wilt u weten of een coating vloer geschikt is om toe te passen op de bestaande vloer in uw bedrijfs- of fabriekshal? Neem dan vrijblijvend contact op met Dutch Coating Centre in Apeldoorn.

Als expert in coatingvloeren kunnen we u voorzien van een waardevol advies. Ook voor het aanbrengen van een coating vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en expertise in het vak brengen we vakkundig een coating aan die uw bestaande ondervloer optimaal beschermt. Voor het aanbrengen van een coating is een schone en droge ondergrond een vereiste.

Op deze manier hecht de coating beter aan de ondervloer en kan een prachtig en goed functionerend eindresultaat gegarandeerd worden. Wilt u een uitgebreide analyse laten uitvoeren op de geschiktheid van uw ondervloer voor het aanbrengen van een coating? Ook dat doen we graag voor u. Voor advies en het leggen van een coatingvloer bent u bij Dutch Coating Centre in Apeldoorn aan het juiste adres.